SKATE-DAY

Skaten met je vrienden?

Opzoek naar een origineel uitje in Amsterdam? Lekker in de zon rollen met je vrienden, collega’s of familie?  Kom skaten in het Vondelpark, het leukste park in Amsterdam. Bij Skateday huur je skates voor 2 uur in het Vondelpark! De skates worden bezorgt in het Vondelpark wij passen op je schoenen geven je tips voor het skaten en you’re ready!

Iedereen kent het skeeleren nog wel van vroeger.  Het leuke is, het is net zoals fietsen, als je het ooit hebt gedaan dan heb je zo weer te pakken. Na een paar minuutjes skaten is het weer alsof je het een week geleden nog gedaan hebt. 

Never too old to roll

Amsterdam verkennen op een unieke manier

Op skates verken je het park en de stad op een unieke manier, je pakt alle details van de stad mee al rollend. Het Vondelpark heeft een hele fijne ondergrond om op te skaten en dus perfect om je skills weer op te halen. Daarnaast ligt het park centraal in de stad waardoor je snel in het centrum, Zuid en West bent. Vaak kun je daar op het fietspad ook comfortabel skaten.

Blijf je liever in het Vondelpark? Hier is ook genoeg te doen, bestel een heerlijke borreltas en neem een break op het gras tijdens het skaten of bezoek een van de gezellige tentjes in het park. In de borreltas vind je verfrissende drankjes van Brouwerij ‘t ij kaasjes van de Kaasbar en lekker chipjes. 

Overtuigd? Huur je skates online via de website voor 2 uur en wij brengen ze naar je toe in het Vondelpark. Tijdens het skaten passen wij op al je spullen dus daar hoef je geen zorgen over te maken!

Skates huren in Amsterdam kan via het linkje hierbeneden. Vragen? Bereik ons via Whatsapp, Instagram of Facebook.