SKATE-DAY

Skating is back on the roll

Skates huren terwijl je aan het chillen bent in het Vondelpark in Amsterdam, heerlijk toch? Het trio achter Skateday kwam op het idee doordat ze zelf nog iets leuks zochten om te doen tijdens de Corona-weekends. Ze wilden weer gaan skaten zoals vroeger. De plekken waar je toen skates kon huren waren erg beperkt, je kon niet online bestellen en ze moesten opgehaald en teruggebracht worden aan de andere kant van de stad. Dat kon beter dachten en zo is het concept Skateday ontstaan.

Skaten is dé Corona hobby in Amsterdam

Skaten is weer hot, het is dé corona hobby die alle fitgirls en hipsters weer hebben opgepakt. Je kent het nog wel wel van vroeger, racen door de buurt op zoek naar de perfecte plekken om te rollen.  Het mooie is dat je skaten of skeeleren niet zo snel verleerd. Kon je het vroeger een beetje, dan pik je het snel weer op. 

Bel je vrienden, collega’s of familie op en kom een rondje skaten. Na paar rondjes in het Vondelpark kan je lekker relaxen met een biertje bij ‘t blauwe theehuis, of maak je een ritje door Amsterdam en haal je een gembershot op bij STACH die je vindt op bijna iedere hoek in de stad. Op skates zie je toch weer dingen die je misschien eerder nog niet gezien had en beleef je een waanzinnig avontuur.

Skates huren in Amsterdam?

Geen skates maar wel hip doen in Amsterdam? Bij Skateday kun je skates (skeelers en rolschaatsen) laten bezorgen in het Vondelpark. Zo kan je optimaal kan genieten van het skaten. Wij bezorgen de skates voor je in het Vondelpark bij het openluchttheater nadat je ze online hebt besteld.

Het openluchttheater is dé plek om zowel als beginnende als gevorderde skaters in Amsterdam te skaten. Er is een grote open ruimte met gladde wegen waar je je oude skills weer boven kunt halen. Hierna kun je rondje skaten in het Vondelpark. Ook als je de stad wilt verkennen is het Vondelpark de plek bij uitstek. Na een kort stukje skaten ben je  zo in het centrum, Zuid, Oost en West. Na het skaten ontmoet je ons weer bij het openluchttheater om je skates terug te brengen. Zo kan je maximaal genieten van het skaten. 

Skates huren in Amsterdam kan via het linkje hierbeneden. Vragen? Bereik ons via Whatsapp, Instagram of Facebook.