SKATE-DAY

Waarom Skateday?

Betaalbaar skaten met je vrienden en een steentje bijdragen aan de circulaire economie
Betaalbaar skaten in Amsterdam

Betaalbaar

Je betaalt 12,50€ voor twee uurtjes rollen in de hipste stad van Nederland. Geen gedoe met het ophalen van de skates ergens bij je ouders. Geen gezeik met je schoenen in een rugzak. Fiets naar het Vondelpark, boek je skates en Let's Go!

Circulaire economie skates

Circulair

In plaats van elke zomer nieuwe "single-use" gadgets te kopen die vervolgens na een zomer in een opslag of de vuilnisbak belanden, huur je bij ons je skates. Doe mee aan de circulaire beweging en stap af van de lineaire economie. Huur je skates en maak de cirkel rond.

Skaten met vrienden

Sociaal

Behalve dat skeeleren goed is voor de fit-girls is ook een sociale activiteit. Skateday bezorgt de skates voor jou en je vrienden en ga een paar uurtjes rollen. Neem een van onze voorgestelde routes en ontdek Amsterdam op een andere manier. Rust uit met je borrel-box in het Vondelpark of drink een bakkie on the roll.

Meet the team

Hallo Skatebuddies,

Cool om te zien dat je de beslissing hebt genomen om te gaan bladen.

Laten we allereerst de Bueno’s introduceren. We zijn opgegroeid met veel reizen, van plek naar plek en over de hele wereld.  Als gevolg daarvan zagen we elkaar vaak een lange tijd niet. Echter, als we samen zijn, zijn we altijd op zoek naar iets nieuws om te doen, zoals leren golfen, roeien, surfen of een andere gekke sport. We eindigen altijd met dezelfde discussie, wie gaat de gadgets kopen en met als resultaat een opslagruimte vol met spullen, die niet vaak meer gebruikt worden. 

Na 6 jaar, wonen we eindelijk weer in dezelfde stad. Elke zondag eten we in Amsterdam en hebben we onze eigen “Family Dragons Den”. Elke week worden er nieuwe ideeën op tafel gegooid en wordt er hevig gediscussieerd. 

Skateday is geboren op een zonnige zondag in Amsterdam, met als doel om het gedoe van het kopen van eenmalige gadgets producten zoals skates, te vermijden.  Skateday creëert een platform waar je de gadgets gemakkelijk een paar uurtjes kunt huren en een bijdrage kunt leveren aan een circulaire economie.

Nikki Skateday

Nikki

Nikki is de oudste, die zichzelf de 'wijste' van onze drie noemt en geeft de kleintjes altijd advies. Zo zorgt ze dat er een beetje structuur in de tent heerst. Verder weet ze weet alles van IT en websites, om zo de perfecte "connected environment" te creëren.

Karel Skateday

Karel

 Karel is net vader geworden van kleine Dali. Karel is op een andere manier connected, hij kent iedereen en alles in Amsterdam, vooral in de party scene. Hij beheert de boekingen voor DJ's en zorgt er dus voor dat ze draaien op festivals en clubs. Bovendien, is Karel een model, zodat hij gemakkelijk alle foto's voor onze socials kan maken. 

Tasia Skateday

Tasia

De kleinste is Tasia, Karel en Nikki noemen haar ook wel petit. Petit is de wizard van de drie. Op dit moment is ze haar master Econometrie aan het afronden. Tasia maakt alle logistieke modellen om ervoor te zorgen dat het huren en terug innemen van de skates. Zo zorgen we ervoor dat we het zo makkelijk mogelijk voor jullie kunnen maken.